Healing en trancereizen

wordpresshealinghandsAlgemene informatie

Healing

In een mensenleven kan nogal wat gebeuren. Daardoor kun je je moe, emotioneel en uitgeput voelen. Je kunt last hebben van allerlei fysieke problemen, tijdelijk van aard of langdurig. Dat zijn de momenten in je leven waarop je extra steun kunt gebruiken. Die steun kun je ontvangen in de vorm van een healing. Healingen zijn holistisch; d.w.z. dat ze niet alleen een kwaal of probleem aanpakken, maar ook doorwerken op de onderliggende oorzaak. Soms is een enkele healing voldoende om weer verder te kunnen, soms zijn meer behandelingen nodig. Dat stemmen wij in overleg met elkaar af. Daarbij ben jij het uitgangspunt. De behandelingen zijn uitsluitend bedoeld als ondersteuning en niet als vervanging voor therapie en behandeling binnen het reguliere circuit. Ik voer geen therapeutische gesprekken, ik geef wel aan wat ik eventueel bij je heb waargenomen.

 

Healings geef ik op zes verschillende manieren:

De healing en trancereizen geef ik uitsluitend op afstand.

Na afloop van een healing vertel ik je wat ik heb bemerkt en/of heb doorgekregen. De kosten? Daarover kan ik kort zijn, jij bepaalt wat het je waard is. Wel spreken we dat vooraf af en dient de betaling ook vooraf te gebeuren. In het algemeen geldt: geen enkele healingsvorm is een vervanging voor de reguliere geneeskunde. Het kan wel complementair worden gegeven, dus naast een reguliere behandeling. Ik behoud mij het recht voor een behandeling te weigeren indien een bezoek aan de arts nog niet heeft plaatsgevonden en ik dit als noodzakelijk bezie.

Trancereizen

Trancereizen bestaan er in verschillende vormen. Iedere type trancereis heeft zijn eigen doel. Zo zijn er trancereizen die je met je boven- of onderbewustzijn in contact brengen, met je gidsen, enz. Allen dragen ze op hun eigen manier bij aan je (spirituele) ontwikkeling. Ze worden op afstand gegeven, via Skype. De volgende trancereizen bied ik aan:

Voor meer informatie, neem contact op door onderstaand formulier in te vullen. [contact]